Monipuolista maanrakennusta Hartolassa

Yhteystiedot

Koneurakointi Kaitra Oy on erikoistunut tekemään erilaisia kaivinkone- ja traktoritöitä. Toimimme Hartolassa ja sen lähialueilla. Palvelemme yhtä lailla yksityisiä talouksia, yrityksiä sekä yhdistyksiä. Koneurakointi Kaitra tekee maanrakennuksen ja maansiirron työt vuosien tuomalla kokemuksella. Käytössämme on kattava ja nykyaikainen kalusto, jota operoivat osaavat ammattilaiset.

Ota meihin yhteyttä!
maanrakennus

Traktorityöt

  • Teiden ja pihojen hoitotyöt: lumenauraus, hiekoitus, harjaus, lanaus, pientareiden niitto
  • Maataloustyöt: lähes kaikki työt, tärkeimpinä pyöröpaalaus, vesakon raivaus, kasvinsuojeluruiskutus, puinti
  • Erilaiset kuljetukset traktorikalustolla: maa-ainesten kuljetus, lumen siirrot, lavettikuljetukset
Tutustu tarkemmin
Kaivinkonetöitä Hartolassa.

Kaivinkonetyöt

  • Metsän uudistusalojen muokkaus
  • Metsäojitus
  • Peltojen salaojitus
  • Energiapuun korjuu giljotiinikouralla
  • Muut maanrakennustyöt

Kalusto

  • Tela-alustainen kaivinkone, 14 t
  • Aurauskalusto
  • 4 maataloustraktoria
  • Kaikki maanviljelyn kalusto
  • Peräkärryjä

Asiakasystävällinen toimintatapa

Yrityksemme perustamisesta lähtien asiakasystävällisyys on ollut meille tärkeä asia. Kun asioit Koneurakointi Kaitran kanssa, voit luottaa siihen, että se mistä sovitaan, myös pitää. Ennen yhdenkään hankkeen aloittamista, asiantuntijamme käyvät kanssasi tarkasti läpi, mitä tehdään, millaisilla eritysvaatimuksilla ja mitä työ maksaa. 


Kaitran kanssa toimiessasi ei kesken projektin tai sen päätyttyä tule ikäviä yllätyksiä lisäkustannusten muodossa, vaan tiedät aina, mistä maksat hyvissä ajoin ja etukäteen. Suunnittelemme kaikki palvelumme yhdessä kanssasi. Näin kaikki toiveesi voidaan varmasti ottaa huomioon. Jokainen palvelumme on siis asiakkaalle yksilöllisesti räätälöity. Meiltä onnistuvat pienemmät pihatyöt ja isommat maansiirrot. Mikäli sinulla tulee projektin aikana tarve tehdä suunnitelmiin muutoksia, ei sekään ole ongelma. Me mukaudumme aina tarpeisiisi.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää luonnolliselle henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla esimerkiksi kunnossapitotöitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa ja niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti vähentää hankkeesi kustannuksia merkittävästikin. 


Esimerkiksi teiden ja pihojen hoitotyöt kuuluvat vähennettävien töiden piiriin. Verottaja kuitenkin ratkaisee tapauskohtaisesti, mistä voidaan myöntää verohelpotuksia. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu esimerkiksi kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. 


Muistathan siis hakea verovähennystä kotona tai vapaa-ajan asunnollasi teettämistäsi töistä. Tutustu verovähennykseen tarkemmin veroviraston sivuilta.

Verohallinto

Ota yhteyttä ja tee tilaus

Kun suunnitelmissasi on esimerkiksi maanrakennus Hartolan alueella, tarvitset siihen kokeneen tekijän. Ota yhteyttä Koneurakointi Kaitraan, ja ammattilaisemme suunnittelevat yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan palvelun. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja ystävälliset asiantuntijat vastaavat sinulle mielellään.

Ota yhteyttä!